Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tunel dezinfectare pietonal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

500 €
Brand
T.A.
Out Of stock
Descriere
Tunel pentru dezinfectarea individuala a persoanelor.

Impreuna impotriva pandemiei!

EGEA INVEST - a proiectat si a realizat un sistem care asigura dezinfectarea exterioara pentru toate autospecialele de interventie ale SAJ, ISU- SMURD, etc., dar si pentru autovehiculele din dotarea agentilor economici.
Instalatia este proiectata si dimensionata pentru a fi folosita pentru orice tip de autovehicul, de la autoturisme pana la camioane.

Punem la dispozitie si un sistem asemanator, pentru dezinfectarea individuala a persoanelor.

Pana in prezent, compania producatoare a donat astfel de sisteme catre trei unitati sanitare - Serviciul Judetean de Ambulanta Prahova, dar si catre doua dintre unitatile spitalicesti aflate in prima linie a luptei cu COVID-19 - Institutul National de Boli Infectioase " Matei Bals" din Bucuresti si Spitalul Judetean de Urgenta din Suceava.
Totodata, aceste instalatii au fost realizate si montate si la
Spitalul Judetean Timisoara, Statia Judeteana de Ambulante Harghita, si urmeaza sa fie instalate in perioada imediat urmatoare la Spitalul Judetean Giurgiu si alte unitati spitalicesti din tara.

Sistemul poate fi implementat pe scara larga, mai ales in contextul crizei sanitare generate de pandemia COVID-19, cu atat mai mult cu cat mai sunt solicitari pentru astfel de instalatii, in multe orase ale tarii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura